- Paweł
- lat 17
- Technikum Informatyczne
- Sport, tv, l2, muze
- Berserker 68+.. tallum light i inferno master (common)
- na serwerze gram ok.2 min od startu serwa
- na codzien gram 3-6 h
- w l2 gram juz 2 lata
- Na siege jestem zawsze
- Aria , wrath, heroic
- final fate
- tak akceptuje
- tak posiadam
- dlatego ze w tym klanie jest ekipa z Preto w którym grałem na serwerze Aria i był jednym z najlepszych klanów na serwerze
- od jednego z waszego klanu
- oczekuje od klanu jak zawsze ciekawych warów oraz siegów, oraz milej atmosfery
- Ja oferuje klanu pomoc przy rb siegach itp. i czego będziecie jeszcze chcieć ^^
Wiem ze narazie jest zamknięta rekrutacja ponieważ jest full i trzeba czekać na 6 lvl klanu ale jakby coś się zwolniło to czekam
Ostatnio edytowany przez Reavell (2009-10-23 16:58:17)
Nie 1 i napewno nie ostatnim. A co sie stalo z TB?
Wyraze swoje skromne zdanie: nie
Juz w Preto pokazywales co potrafisz, pozniej przygoda z bmf u ktorych tez za dlugo nie zabawiles, teraz TB, ta sama sprawa. Bog wie czy nic jeszcze pomiedzy nie bylo.
tylko ze ja bylem w 1 klanie a do tb mnie nie przyjeli bo cytujac "jak nie znasz nikogo i on tego nie potwierdzi nie przyjmiemy cie" a z BMF ta sama historia jak nie wierzycie na Arii mialem nick Altairo i gralem tankiem popytajcie zombozo, emiq,i mozliwe ze kks pamieta
a jesli chodzi o to ze ja "niby" bylem w tb i bmf to znowu mnie mylicie z jakim DRAGONIKIEM co miał nick RAEVELL.
Ostatnio edytowany przez Reavell (2009-10-24 12:03:02)
wiec tak, owszem, moi przed mowcy pomylili cie z raevell'em aka dragonik(sprawdzilem to).
mam do ciebie pare pytan w zwiazku z tym ze ty to nie on:
w jakim klanie wczesniej tu byles
i czemu skladales podanie do TB