Witam
- Mam na imię Rafał
- Mam 18 lat
- Uczę w Liceum profilowanym o kierunku administarcyjno-ekonomicznym
- Interesuję się: Może coś od siebie Interesuje sie rysunkiem, architekturą i samochodami. Lubie grać w gry mmorpg jak i jrpg takie jak: Lineage II, Ragnarok czy nawet WoW (Tibi nie ruszyłem i nie rusze, bo nie kręci mnie świat pikseli [nie chce tu nikogo obrazić]. Jestem osoba kreatywną z poczuciem humoru, potrafie pomagać na tyle ile pozwalają mi na to środki.
- Moja postać to Cleric 38lvl o klimatycznym nicku: Kazuky, ale zanim sie obejzycie bedzie to juz bishop na 40+lvl Nie bede rozpisywał się jakie mam eq bo w sumie nie mam żadnego nie chodzi tu w sumie o moj aktualny lvl, ale jakie korzysci moge wam przynieść w najbliższym czasie.
-Na tym serwerze gram od dzisiaj [25 październik]
- W gre średnio gram ~3 godz dziennie, często więcej ale bywa też tak że wogóle. Życie towarzyskie , imprezy, szkoła napewno wiecie o co mi chodzi
-w Lineage gram już jakies ponad 3 lata. Zaczynałem od kroniki c3 przechodząc na c4, nastepnie c5, c6 ,ct 1.5
- Uwielbiam Siege więc staram się zawsze w nich uczestniczyć.
-Moją pierwszą miłością był server Tregarth (low rate x 3) gdzie zdołałem jako nowbie wbić tylko 46 lvl destroyerem i server niestety padł. Nastepnie stawałem w szrankach na servarach takich jak RedDragon , Existance , Fury gdzie toczyła sie wieczna walka miedzy Polakami a naszymi sąsiadami ze wschodu, Dość noobowski server Dragon Network i chronicle serwer( teraz alternative) gdzie mój Shillien Templar został Hero. Oczywiście było wiele mniej znaczących serwerów, których nie będę wymieniał.
-Jeśli chodzi o clany z tego serwera to wasz (miejmy nadzieje) będzie moim pierwszym
-Oczywiście, że akceptuje i postaram sie w pełni wywiązywać z obowiązków
-Tak posiadam, umiem nawet przez niego rozmawiać xD
-Kwas tak zespamował chat w giran, że trudno było tego nie zauważyć
-Czego od was oczekuje...hmmm... Przyjaznej atmosfery, party, pomocy w sensie materialnym jak i nie materialnym, no i oczywiscie Zamku który napewno zdobędziemy
- Oczywiście Healem Exp party/rb/siege/ wojny clanowe/ powiekszaniem asortymentu clanowego, no i oczywiscie od siebie postaram sie wnieść pozytywną energie jaka we mnie drzemie
Pozdrawiam wszytkich clanowiczów